Ο ΟΦΗ δίνει έναν… τελικό το Σάββατο, καθώς κόντρα στο Λαύριο καλείται να πετύχει την πρώτη του φετινή νίκη και να βάλει ένα τέλος στον αγωνιστικό του κατήφορο που τον έχει φέρει στη τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η βοήθεια των Κρητικών φιλάθλων είναι απαραίτητη για τους “μελανόλευκους”, η διοίκηση των οποίων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους να δώσουν βροντερό παρών.

“Ομιλίτες ελάτε στο ΒΑΚ το Σάββατο στις 5.00. Κάνουμε έκκληση σαν Επιτροπή Μπάσκετ να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Το παιχνίδι είναι σαν ένας τελικός για εμάς και επειδή ο ΟΦΗ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο επειδή οι παίκτες και οι προπονητές τον έχουν ανάγκη. Ελάτε να γίνει ο 6ος παίκτης, να μην λείψει κανείς“, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στον αγωνιστικό τομέα, η προετοιμασία συνεχίζεται με τα… συνήθη προβλήματα τραυματισμών των Βουκαντίνοφ και Παπαδάκη, οι οποίοι έκαναν πιο χαλαρό πρόγραμμα χθες και εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμοι μέχρι το Σάββατο. Αντίθετα, η συμμετοχή του Δημήτρη Καραδολάμη παραμένει στον… αέρα και θα αποφασιστεί τη τελευταία στιγμή.