Την ευκαιρία να συνεχίσει το επιτυχημένο του έργο θα έχει ο Δημήτρης Λιόγας. Αυτή τη φορά όμως, ο Έλληνας κόουτς θα μπορέσει να περάσει εξ’ αρχής την φιλοσοφία του, μιας και θα έχει την επίβλεψη του… χτισίματος της νέας ομάδας του Παγκρατίου, σε αντίθεση με την περσινή σεζόν όπου ανέλαβε τους “ροσονέρι” στα μέσα της.

Ο Δημήτρης Λιόγας που δεν αρέσκεται στα… πολλά λόγια, έθεσε με τις δηλώσεις του στο baskertblog τα δεδομένα της νέας αυτής προσπάθειας, ενώ υπογράμμισε πως η περσινή πετυχημένη σεζόν αποτελεί την καλύτερηβάση για να χτίσεις επάνω της.

“Στην παρούσα φάση το Παγκράτι πρέπει να οργανωθεί πολύ καλύτερα από ότι στο πρόσφατο παρελθόν. Για τους στόχους της ομάδας είναι προτιμότερο να μιλήσει ο κ. Τσιπίδης, όμως είναι φανερό ότι με τις κινήσεις που γίνονται από τη στιγμή που ανέλαβε, προσπαθεί να δημιουργήσει μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα“, τόνισε ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας και πρόσθεσε:

Είμαι ευχαριστημένος που συνεχίζω... Θεωρώ ότι είναι μια φυσιολογική συνέχεια της σχέσης μου με το Παγκράτι και πιστεύω ότι αυτό θα βοηθήσει την ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε πάνω στην… προίκα της περσινής πολύ καλής χρονιάς, όπου κόντρα σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες καταφέραμε να κρατήσουμε τον σύλλογο στην Α2″.

Ο κόουτς των “ροσονέρι” βρίσκεται σε περίοδο μίνι διακοπών στις οποίες αναμένεται να τον… συντροφεύσει για λίγες ημέρες και ο μεγαλομέτοχος του Παγκρατίου κ. Τσιπίδης. Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για τον προγραμματισμό του νέου ρόστερ, ο οποίος τις προσεχείς ημέρες θα μπει σε πιο έντονους ρυθμούς…