Ο αρχηγός της Αθηναϊκής ομάδας, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του, τονίζει… τ’ αυτονόητα.

 

Ο Αβραάμ Καλλινικίδης, με δημοσίευσή του στα social media του, ευχαρίστησε τη διοίκηση για την άψογη συνεργασία τους τη φετινή σεζόν, καθώς και το ότι η τελευταία βρισκόταν δίπλα στους παίκτες καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, επιλύνοντάς τους κάθε πρόβλημα αγωνιστικό και μη. Φυσικά, μπορεί να τα είπε όλα αυτά ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ και του Αιγάλεω, αλλά το έκανε με υπογραφή όλων των παικτών της ΝΕΜ, η οποία υπενθυμίζεται ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής -και πήρε την άνοδο για την Α2-, καθώς και το κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ.

 

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Έλληνας φόργουορντ:

 

«Τώρα που η σεζόν έφτασε στο τέλος της, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τη διοίκηση της ομάδας μας, Νεανική Εστία Μεγαρίδος B.C., για την τήρηση στο ακέραιο των συμφωνηθέντων όρων της εργασίας μας, για την συνέπεια που έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ώστε να είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας, καθώς και για τη γενικότερη στάση της απέναντι μας, ώστε να νιώσουμε 100% επαγγελματίες και μέλη μιας οικογένειας ταυτόχρονα.
Επίσης οφείλουμε πολλές ευχαριστίες σε όλους τους ανθρώπους που ήταν κοντά στον οργανισμό -επίσημα ή μη- και μας αντιμετώπισαν με τρόπο που μας έκανε να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή εντός και εκτός γηπέδου.
Το πιο σημαντικό δεν είναι πως όλα αυτά έγιναν κάτω απ’ τις πολύ δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε σαν κοινωνία, αλλά είμαστε σίγουροι πως έτσι θα λειτουργούσαν τα πράγματα ακόμα και αν είχαμε αποτύχει αγωνιστικά.

Οι -πρωταθλητές 2ου ομίλου Β’ Εθνικής και κυπελλούχοι ΕΣΚΑΝΑ- παίκτες της ΝΕΜ».

Tags:
A2 ΝΕΜ