O ηχηρός μεταγραφικός σχεδιασμός στη Νεανική Εστία Μεγαρίδος εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, η οποία θα τη βρει στο επίπεδο της Α2 Ανδρών μετά από μια τρομερή σεζόν πρωταθλητισμού στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής, συνεχίζεται με μεγάλες ταχύτητες -με τη γενική αρχή να ανακοινώνει σήμερα (8/6) με κάθε επισημότητα την απόκτηση των Μηνά Παπαγιάννη, Βασίλη Ζαρκαδούλα και Φώτη Γεωργαλά!

Έτσι, η αρμάδα του κόουτς Μάνταλου ενισχύεται άμεσα με τρεις νεαρούς παίκτες (20, 21 και 20 ετών, αντίστοιχα) για το επερχόμενο πρωτάθλημα στη δεύτερη τη τάξει εθνική λίγκα, με τους δύο τελευταίους εξ αυτών να είναι φυσικά και τα πιο ηχηρά ονόματα αυτών των προτάσεων.

Συγκεκριμένα, ο μεν Παπαγιάννης επιστρέφει στη Μεγαρίδα έπειτα από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τα χρώματα του Αμαρουσίου -με το οποίο και μέτρησε φέτος 7 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ από την άλλη μεριά, ο Ζαρκαδούλας έρχεται από την πρώτη του χρονιά στην Α2 με την Καβάλα, με την οποία αρίθμησε 10 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά βραδιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος έμπλεος χαράς ανακοινώνει αλφαβητικώς την εγκόλπωσιν εις τας τάξεις της των καλαθοσφαιριστών Φωτίου Γεωργαλά, Βασιλείου Ζαρκαδούλα και Μηνά Παπαγιάννη!

Καλώς ήλθατε!»