Εκτός έδρας δοκιμασίες περιλαμβάνουν τα πρώτα παιχνίδια για τον Δούκα, ο οποίος φιλοξενείται στο κλειστό της Καλλιθέας το εναρκτήριο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ ξεκινάει το πρωτάθλημα στο Ψυχικό.

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Σάββας Νικητάκης βρέθηκε στην χθεσινή (7/9) κλήρωση και σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ανέφερε ότι τα πάντα θα κριθούν στα παρκέ, ανεξάρτητα από τις κληρώσεις:

“Ανέκαθεν ήμουν της άποψης ότι οι κληρώσεις δεν παίζουν και τόσο μεγάλο ρόλο αφού όλοι θα παίξουν με όλους. Πιστεύω πως η ομάδα είναι αυτή που με την απόδοση της στο γήπεδο θα κάνει την κλήρωση να φανεί καλή η κακή. Απαιτείται σοβαρότητα, ανταγωνιστικότητα και διάρκεια έτσι ώστε να κάνουμε το πρόγραμμα να δείχνει βατό.

Αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδας του Σάββα Συμεωνίδη αυτή συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς, με μοναδικό απόντα τον Μανώλη Παπαμακάριο. Ο έμπειρος γκαρντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση στο γαστροκνήμιο και η επιστροφή του στις προπονήσεις υπολογίζεται σε περίπου δέκα ημέρες. Όσον αφορά στους Παναγιώτη Καυκή και Διονύση Καραμπάτσο, ξεπέρασαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών και έχουν τεθεί κανονικά στη διάθεση του τεχνικού τιμ