Πρώτο δείγμα θετικό για τον Αρκαδικό, που κέρδισε στο πρώτο φιλικό αγώνα της χρονιάς τη Μεσσήνη με 71-51 αποδίδοντας καλό και ποιοτικό μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, δείχνοντας πώς το βασικό του ατού θα είναι η μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα.

Ο κόουτς των Αρκάδων Γιάννης Καστρίτης δοκίμασε αρκετά νέα πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας, ενώ οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από τη ρουτίνα των προπονήσεων.

Σχολιάζοντας το πρώτο φιλικό της σεζόν, ο τεχνικός ηγέτης του Αρκαδικού τόνισε: “Για μας ήταν ένα φιλικό παιχνίδι, που χρησίμευσε περισσότερο ως ξεμούδιασμα των παικτών, προκειμένου να αλλάξουμε παραστάσεις μετά τις δύο πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας. Είδαμε κάποια πράγματα που μας άρεσαν και είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό.

Είδαμε και πολύ περισσότερα που χρειαζόμαστε βελτίωση, για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει“, υπογράμμισε ο νεαρός προπονητής και πρόσθεσε:

“Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την διάθεση που δείχνουν οι παίκτες μας σε κάθε προπόνηση από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι το σημερινό φιλικό. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση. Το κίνητρο είναι και πρέπει να είναι υψηλό για όλους μας, οπότε δουλειά και πάλι δουλειά”.

Ο Καστρίτης έδωσε ρεπό στους παίκτες του για αύριο Κυριακή, ενώ οι προπονήσεις της ομάδας θα συνεχιστούν από την Δευτέρα το απόγευμα με τη προσοχή όλων να στρέφεται στο πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς με τον Φίλιππο Βέροιας για το Κύπελλο Ελλάδος.