Αν και έμεινε νωρίς με διψήφια διαφορά πόντων, το Αγρίνιο κατόρθωσε να ξεπεράσει το κακό ξεκίνημα και να νικήσει την Καβάλα 70-60, παίρνοντας ένα πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α2.

«Είναι πολύ σημαντική νίκη. Δείξαμε μεγάλη διάθεση στην άμυνα, ήμασταν πάρα πολύ καλοί, κλέψαμε μπάλες», τόνισε ο Γιάννης Διαμαντάκος που χαρακτήρισε «εσωτερική μεταγραφή» την επιστροφή του Περικλή Κουρουπάκη. Ο Γιάννης Νικολαΐδης, από τη μεριά του, τόνισε: «Μέσα στην έδρα μας βγάζουμε ψυχή και αυτό ξεχώρισε σήμερα, δεν κάναμε κάτι το ιδιαίτερο».

«Οι παίκτες του Αγρινίου ήθελαν πάρα πολύ το ματς, έπαιξαν πολύ δυνατά, σε αντίθεση με εμάς. Δεν ήμασταν καλοί, κάναμε 22 λάθη. Με 22 λάθη σε εκτός έδρας ματς δεν πιστεύω ότι έχει πολλές πιθανότητες. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και πιστεύω ότι θα παίξει ρόλο η σταθερότητα», δήλωσε από τη μεριά του ο Νίκος Πενταζίδης.

«Με τόσα πολλά λάθη δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν. Από εδώ και μπρος θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε», πρόσθεσε ο Βαγγέλης Δρόσος μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα: