Ο Πανιώνιος συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου(22/10) με το Ψυχικό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2, με τον Νίκο Οικονόμου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Πέτρος Νοέας μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση τονίζοντας ότι μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν ξανασυναντηθεί φέτος, στο Κύπελλο, όμως αυτός θα είναι ένας τελείως διαφορετικός αγώνας.

Αναλυτικά όσα είπε ο άσος του Πανιωνίου στην επίσημη σελίδα του συλλόγου:

«Δεν θα είναι το ίδιο ματς με εκείνο που δώσαμε για το κύπελλο. Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο, οι ομάδες ήταν ανέτοιμες ακόμη εκείνη τη στιγμή, τώρα το παιχνίδι πρωταθλήματος είναι εντελώς διαφορετικό. Οι ομάδες είναι πιο έτοιμες το Ψυχικό έκανε προσθήκες. Εμείς είμαστε πιο έτοιμοι, σοβαροί και αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Για τα σημεία που θα καθορίσουν την έκβαση του αγώνα πρόσθεσε: «Να έχουμε καθαρό μυαλό στην επίθεση, η άμυνα θα παίξει μεγάλο ρόλο καθώς από εκεί ξεκινάμε σε κάθε ματς, από την άμυνα. Από κει και πέρα, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί στο παιχνίδι για να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας».