Το νικηφόρο του σερί θέλει να συνεχίσει ο Πανιώνιος, που αντιμετωπίζει το Σάββατο(26/11) τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, με τον παίκτη του «Ιστορικού», Πέτρο Νοέα να μιλά για την επικείμενη αναμέτρηση, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας πως παρότι οι δύο ομάδες έπαιξαν μαζί και στο Κύπελλο, αυτός ο αγώνας θα είναι διαφορετικός.

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης του Πανιωνίου:

«Έχουμε ένα ιδανικό ξεκίνημα, το να κάνεις ”7 στα 7” δεν είναι και εύκολο, αλλά εμείς δεν μένουμε σ’ αυτό, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο που έχουμε και να πάμε ως το τέλος με αυτό τον τρόπο» υποστήριξε ο Πέτρος Νοέας, που ήταν από τους παίκτες που συνέβαλλαν στο “διπλό” κόντρα στην ΑΕΛ στην Λάρισα.
«Πρώτα απ’ όλα είχαμε ετοιμαστεί όλη την εβδομάδα γι’ αυτό το ματς. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΛ στην έδρα της παίζει πολύ δυνατά, πολύ καλά. Εμείς νομίζω ήμασταν έτοιμοι, συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ειδικά στο τέλος όπου κρίθηκε και το παιχνίδι. Κάθε ματς ξεκινάμε από την άμυνα είναι το πρώτο που κοιτάμε και στην επίθεση βρίσκουμε τις λύσεις που πρέπει».
Όσο για την αναμέτρηση με τους Μαχητές Πεύκων στη Νέα Σμύρνη, όπου στόχος είναι το ”8 στα 8”, υπογράμμισε: «Έχουμε παίξει με τους Μαχητές και στο κύπελλο, δεν θα είναι όμως ίδιο ματς, έχει περάσει καιρός, ο αντίπαλος έχει προσθήκες. Εμείς εάν είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα».