Δεν πρόλαβαν να χαρούν στο Παγκράτι για τη σπουδαία νίκη επί της Αγίας Παρασκευής, αλλά και την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας στο χθεσινό φιλικό με τον Ηλυσιακό και η κακοδαιμονία έκανε αισθητή την παρουσία της, δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, οι “ροσονέρι” θυμίζουν… νοσοκομείο, καθώς τρεις παίκτες έχουν τεθεί νοκ άουτ λόγω τραυματισμών και μάλιστα οι δύο περιπτώσεις δείχνουν ιδιαίτερα σοβαρές.

Η αρχή έγινε με τον Νεμάνια Βράνιες, ο οποίος χτύπησε στο παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή. Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για διάστρεμμα, όμως εκφράζονται έντονοι φόβοι ότι ο κοινοτικός γκαρντ έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα, γεγονός που αν επαληθευτεί από τις εξετάσεις που θα υποβληθεί, θα τον αφήσουν εκτός για περίπου ένα μήνα.

Δεύτερο “θύμα” της ατυχίας, ο νεαρός Μάριος Δερμιτζάκης, ο οποίος μάλιστα είχε εξαιρετική απόδοση στο φιλικό με τον Ηλυσιακό. Όμως σε μια φάση του αγώνα δέχθηκε μια αγκωνιά στη μύτη, με αποτέλεσμα να υποστεί τριπλό ρωγμώδες κάταγμα και φυσικά να τεθεί και αυτός νοκ άουτ.

Η τριάδα της… γκαντεμιάς έκλεισε με τον επίσης διακριθέντα στα Ιλίσια, Γιώργο Δρακόπουλο, που δέχθηκε μια γονατιά στη κοιλιά και είχε έντονους πόνους. Ο νεαρός άσσος θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.

Όπως είναι φυσικό, ο προβληματισμός του κόουτς Δημήτρη Λιόγα, ενόψει του Σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ είναι εντονότατος, καθώς κινδυνεύει να ταξιδέψει στη Κρήτη με μόλις επτά παίκτες στη διάθεση του, σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι, όπου το Παγκράτι θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό τη σωτηρία του.