Η απόφαση της παράτασης του “λουκέτου” στον ερασιτεχνικό αθλητισμό της χώρας μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου του 2021 έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από προπονητές, παίκτες και σωματεία.

Ένας από αυτούς που “εξερράγη” και μάλιστα δημόσια είναι ο εμληματικός αθλητής του Αμαρουσίου που αγωνίζεται στην Α2 Ανδρών, Γιάννης Γκαγκαλούδης. 

Πιο συγκεκριμένα, ο πολύπειρος γκαρντ πέρασε ένα ηχηρό μήνυμα τονίζοντας πως αυτή η απόφαση οδηγεί στη διάλυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Δείτε το μήνυμα του Γιάννη Γκαγκαλούδη:

«Όσοι είμαστε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό είμαστε άξιοι της μοίρας μας, γιατί καθόμαστε σαν κότες… Σήμερα αν καταλάβατε μας διαλύσανε. Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Αυγενάκη, κύριοι λοιμοξιολόγοι καταστρέφετε ζωές, οικογένειες και επιλεκτικά μας αφήνετε για άλλο έναν μήνα στην απ΄έξω…

Ντροπή σας.. Θα είστε υπεύθυνοι και υπόλογοι για την καταστροφή και τον αφανισμό, που δημιουργήσατε… 7 Δεκέμβρη για εμένα σημαίνει από τις πιο μαύρες ημέρες του αθλητισμού… Σε όλες τις χώρες σχεδόν μπαίνει και κόσμος στα γήπεδα με τριπλάσια κρούσματα.

Ενώ εμείς ούτε μπαίνουμε για προπόνηση… Ξεφτίλες.. Έχετε χάσει την μπάλα και τα ρίχνετε όλα στον κόσμο. Πλέον σαν ένας άνθρωπος 42 αρνούμαι να σας πιστέψω. Αρνούμαι να σας δω εσάς και τα τσιράκια σας, που βάζετε κάθε μέρα στην τηλεόραση μας δείχνουν φέρετρα.

Αρνούμαι να κάνετε εσείς ζωάρα, ποδήλατο, πατίνια, βόλτες στο δάσος χωρίς μάσκες, αλλά εγώ να είμαι άνεργος 2,5 μήνες και κλεισμένος.

Ξεφτίλες. Καληνύχτα σας!».