Ο σχεδιασμός του Κοροίβου για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Η ομάδα της Ηλείας, άνοιξε τον… χορό των ανακοινώσεων, με την ανανέωση της παραμονής του ηγέτη της ομάδας, Σάκη Καρύδα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του basketblog από τη 1η Ιουλίου με τίτλο “Μια… ανάσα από Καρύδα“.

“Το τμήμα καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας συνεργασίας για την σεζόν 2013-2014 με τον αθλητή μας Καρύδα Σάκη. Ο Σάκης θα αποτελέσει τον φυσικό ηγέτη  για την επόμενη σεζόν, γύρω από τον οποίο θα δημιουργηθεί μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα για το δύσκολο πρωτάθλημα της Α2“, αναφέρει η σημερινή ανακοίνωση του Κόροιβου, με την οποία μπαίνουν οι βάσεις για τη δημιουργία μιας εξίσου καλής ομάδας με τη περσινή.

Ο έμπειρος γκαρντ αποτέλεσε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο τον… θεμέλιο λίθο της εξαιρετικής πορείας της ομάδας. Δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι (26 αγώνες) και ήταν δεύτερος σκόρερ της ομάδας με 365 π. και δεύτερος στις ασίστ στην Α2 (136).

Αναμφίβολα πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία από την πλευρά των Ηλείων, τη στιγμή μάλιστα που ουκ ολίγες ομάδες από την Α2 (και μία από την Α1), είχαν βάλει στο… στόχαστρό τους τον πολύτιμο γκαρντ.