Ο ΟΦΗ θα είναι οριστικά παρών στο νέο πρωτάθλημα της Α2 και η διοίκηση του συλλόγου ξεκινά… αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει να οργανώσει την ομάδα και να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο τη νέα περίοδο. Ο χρόνος πιέζει τους Κρητικούς οι οποίοι εκτός των αγωνιστικών θεμάτων που έχουν να επιλύσουν (παίκτες – προπονητές κλπ), πρέπει να στήσουν άμεσα ένα μπάτζετ ικανό για να προχωρήσει ο σχεδιασμός.

Σε αυτή τους τη προσπάθεια οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν την αμέριστη συμπαράσταση των πολυάριθμων φίλων του ΟΦΗ, γι’ αυτό θα ξεκινήσουν την ενίσχυση του ταμείου από τα εισιτήρια διαρκείας. Οι νέες κάρτες αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία εντός των επόμενων ημερών και σύμφωνα με το αρχικό πλάνο θα βγουν προς διάθεση περίπου 500 εισιτήρια αξίας 50 Ευρώ.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ ευελπιστούν στην άμεση ανταπόκριση του κόσμου, ώστε να μαζευτεί σε πρώτη φάση ένα ποσό της τάξης των 25.000 Ευρώ, το οποίο θα αποτελέσει και τη βάση για το μπάτζετ. Πηγές εσόδων θα αναζητηθούν και από επιχειρηματίες του Ηρακλείου αλλά και χορηγίες, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες επαφές με εταιρίες προκειμένου να προχωρήσει το μείζον αυτό θέμα.

Όλα αυτά τα ζητήματα θα συζητηθούν εκτενώς στην βραδινή συνεδρίαση της 15μελους Επιτροπής στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όπου θα τεθεί επί τάπητος και το θέμα της αγωνιστικής οργάνωσης, ενώ θα πραγματοποιηθεί και η σύσταση σε σώμα της νέας διοίκησης.