Από… ψηλά ξεκίνησε το χτίσιμο του νέου ρόστερ του ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης ανακοίνωσε την πρώτη της φετινή μεταγραφή, καθώς απέκτησε τον Σέρβο “πύργο” Στέφαν Τζόρτζεβιτς.

Ο 24χρονος σέντερ συμφώνησε για συμβόλαιο ενός έτους, αφού πρώτα τον είχε περάσει από… κόσκινο και εγκρίνει ο κόουτς Φώτης Τακιανός. Η ανακοίνωση των “μελανόλευκων” αναφέρει:

“Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει την μονοετή  συμφωνία της με τον Σέρβο σέντερ (ύψους 2,06), Στέφαν Τζόρτζεβιτς. Ο 24χρονος σέντερ αγωνίστηκε πέρυσι στην Σμετέρεβο της Σερβίας όπου είχε μ.ο. 13,3 πόντους και 4,4 ριμπάουντ.

Ο αθλητής έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στην Ισπανία, την Βοσνία και το Μαυροβούνιο ενώ θα βρίσκεται στο Ηράκλειο στα τέλη Αυγούστου για να ενταχθεί στην προετοιμασία του ΟΦΗ. Η οικογένεια του ΟΦΗ εύχεται στον Στέφαν Τζόρτζεβιτς, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία”.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι επαφές και με άλλους παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ και τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις, μιας και πρόθεση των Κρητικών είναι να προχωρήσουν άμεσα στην στελέχωση του ρόστερ.