Την πρώτη τους συνεδρίαση, έστω και άτυπη, πραγματοποίησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αίολου Τρικάλων. Στον προαύλιο χώρο κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης και μέσα σε χαλαρό κλίμα, οι ιθύνοντες του συλλόγου (υπήρξε σχεδόν απαρτία), έκαναν τις πρώτες εκτιμήσεις για τη νέα σεζόν που βρίσκει την ομάδα στην Α2 και έθεσαν επί τάπητος τις σκέψεις τους για το μέλλον.

Οι αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις της νέας χρονιάς, η φιλοσοφία και η στρατηγική που θα ακολουθήσει ο σύλλογος αλλά και η σύνθεση του νέου Δ.Σ., ήταν μερικά από τα βασικά θέματα που απασχόλησαν τους διοικούντες.

Η ανεύρεση νέων οικονομικών πόρων και ένα διοικητικό μοντέλο που θα μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά τη προσπάθεια του Αίολου, τέθηκαν επί τάπητος, όπως και το φλέγον θέμα του προπονητή.

Αυτό που προέκυψε από τη συζήτηση είναι ότι ο νυν κόουτς της ομάδας Γιάννης Τζήμας απολαμβάνει της εμπιστοσύνης όλου του Δ.Σ. και αναμφίβολα είναι το φαβορί για την ανάληψη και φέτος της τεχνικής ηγεσίας. Στον Θεσσαλό κόουτς θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες η νέα πρόταση συνεργασίας καθώς και οι άμεσοι στόχοι της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα, οι οποίοι θα είναι ασφαλώς σε άμεση συνάρτηση με το μπάτζετ, το ύψος του οποίου δεν έχει καθοριστεί ακόμη.  τεχνικό θα παρουσιαστεί η πρόταση συνεργασίας και μαζί θα προσδιοριστεί ο  στόχος της κατηγορίας  και το φετινό μπάτζετ του συλλόγου.

Oι διοικούντες θα ασχοληθούν τις προσεχείς ημέρες και με την αναδιάρθρωση του Δ.Σ., μιας και αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να αποχωρήσουν για προσωπικούς λόγους.