Κρίσιμο θα είναι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου για τους Ικάρους Σερρών, οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν για τον προπονητή της ομάδας, προκειμένου να αρχίσει και ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση των “κυανοκίτρινων” συνεχίζει τις επαφές της και θέλει να “ζυγίσει” καλά όλα τα δεδομένα πριν καταλήξει στον “εκλεκτό”. Η περίπτωση του Σάββα Καμπερίδη βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, μιας και ο πρώην παίκτης της ομάδας δείχνει… ζεστός να ξεκινήσει από τους Ικάρους την καριέρα του ως πρώτος προπονητής (έχει δουλέψει σαν ασίσταντ φέτος στον Άρη).

Ανοιχτό όμως παραμένει και το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Στάθη Καμαράκη, ο οποίος βρίσκεται στο… τιμόνι τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ έχουν γίνει επαφές και με κάποιους άλλους προπονητές.

Ασφαλώς σημαντικό ρόλο στην επιλογή του προπονητή θα παίξει και το μπάτζετ που θα έχει η ομάδα στη διάθεση της, κάτι που θα ξεκαθαρίσει άμεσα, ώστε να παρθούν και οι ανάλογες αποφάσεις για τον κόουτς, αλλά και την έναρξη του σχεδιασμού του ρόστερ.

Προς το παρών πάντως δεν τίθεται θέμα μεταγραφικών παικτών και οι Σερραίοι αρκούνται απλά στο να συγκεντρώνουν προτάσεις από μάνατζερ.