Έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από την ήττα των Τρικάλων στη Κηφισιά, όμως οι ιθύνοντες των Θεσσαλών δεν δείχνουν να έχουν ξεχάσει το παιχνίδι. Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Τζήμας, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ” FM 100″, αναφέρθηκε στο ματς του περασμένου Σαββάτου, αφήνοντας και κάποιες αιχμές για την διαιτησία.

“Παλέψαμε πόντο, πόντο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο αλλά δυστυχώς στην συνέχεια συνέβησαν πράγματα που μία εξαιρετική ομάδα όπως είναι η Κηφισιά εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο και έφτασε στην νίκη. Το είχα πει εξαρχής άλλωστε ότι η ομάδα της Κηφισιάς είναι ίσως η καλύτερη της Α2″, τόνισε ο έμπειρος κόουτς των Τρικάλων και συνέχισε αφήνοντας μια πικρία…

Λυπάμαι γιατί μας αντιμετωπίζουν παρατεταμένα με πολύ άσχημο τρόπο. Να μην διακωμωδούν και να μην ξεφτιλίζουν ομάδες της επαρχίας που κάνουν την δική τους προσπάθεια, τον δικό τους αγώνα. Με τον τρόπο αυτό οι λιγοστές επαρχιακές ομάδες που καλλιεργούν το μπάσκετ και αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο δεν θα αντέξουν. Θα φτάσουμε να βλέπουμε ένα συνοικιακό πρωτάθλημα των Αθηνών“.

Καταλήγοντας, ο Τζήμας εξέφρασε τα παράπονα του και για το γεγονός ότι δεν έχει πρωτάθλημα το προσεχές Σάββατο, σε αντίθεση με παλαιότερα χρόνια όπου η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Χριστουγέννων ξεκινούσε μια εβδομάδα αργότερα: “Προέχει να ηρεμήσουμε και να δουλέψουμε με τα παιδιά που είχαν τραυματισμούς. Είναι πάντως ανεπίτρεπτο να μην παίζουμε αυτό το Σάββατο, οπότε ετοιμαζόμαστε για το ματς της 5ης Ιανουαρίου απέναντι στους Ίκαρους Σερρών, ένα κομβικό παιχνίδι”.