Φιλική νίκη πέτυχε η (νεανική) ΑΕΚ απέναντι στο Γαλάτσι, σε αγώνα που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα. Η “Ένωση” επικράτησε των “μπλε” με 81-70 (σ.σ.: για την ιστορία, τα δεκάλεπτα ήταν: 11-18, 42-44, 53-65, 70-81), σε ένα παιχνίδι όπου το τελικό σκορ ήταν το έλασσον που απασχολούσε τον Βαγγέλη Ζιάγκο. Ο προπονητής της ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να τσεκάρει υπό συνθήκες αγώνα τους νεαρούς παίκτες που δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες.

Τα νέα πρόσωπα ήταν οι Αλέξης Βασιλειάδης και Βαγγέλης Δρόσος, πλην όμως το δεύτερο τεστ για τον Σωκράτη Ψαρόπουλο ήταν ξανά επιτυχημένο, κάτι που φαίνεται πως πείθει τον Βαγγέλη Ζιάγκο και είναι πολύ πιθανό εντός των επόμενων ημερών να κληθεί… να καλύψει μία από τις δύο από τις εναπομείνασες θέσεις “μικρών” που υπάρχουν στο ρόστερ (σ.σ.: Βαγγέλης Τζόλος και Στάθης Παπαδιονυσίου οι άλλοι).

Στον αγώνα συμμετείχε και ο Στάθης Παπαδιονυσίου, ο οποίος άλλωστε έχει “κλείσει” εδώ και ημέρες στην ΑΕΚ, όχι όμως και ο Κώστας Κακαργιάς (προπονείται εσχάτως με την “Ένωση“), ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση με πολιτική περιβολή.