Το γράψαμε; Ισχύει!
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ερμή Λαγκαδά αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Στέφανος Πέρκος. Η διοίκηση των “πράσινων” έκανε αποδεκτή την παραίτηση του πρώην, πλέον, προπονητή της ομάδας μετά την εκτός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ βάζοντας τέλος στη συνεργασία τους, όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το basketblog.gr από χθες το βράδυ (“Κοντά στην πόρτα της εξόδου”).

Οι διοικούντες τον Ερμή Λαγκαδά εξέδωσαν, μάλιστα, επίσημη ανακοίνωση για το “διαζύγιο” με τον Έλληνα τεχνικό:

“Ο Στέφανος Πέρκος έθεσε την παραίτησή του στη διοίκηση του Ερμή η οποία και έγινε αποδεκτή ύστερα και από πιέσεις του κου Πέρκου ο οποίος για άλλη μια φορά απέδειξε τόσο την αγάπη του για τον Λαγκαδά όπου και κατάγεται όσο και ήθος που τον διακρίνει εδώ και πολλά χρόνια.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη του συνεισφορά στην ανάδειξη τόσων πολλών ταλέντων τα οποία και προωθήθηκαν από τον ίδιο στην πρώτη ομάδα αλλά και για τον δύσκολο αγώνα που έδωσε παρά τις αντίξοες συνθήκες που υπήρξαν στον δρόμο του. Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα ξανασμίξουν οι δρόμοι μας“.

Δύο τα φαβορί

Κι επειδή οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ερμή “τρέχουν”, οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν συντομότερα το κενό που υπάρχει στον πάγκο έχοντας στο προσκήνιο δύο περιπτώσεις προπονητών. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, οι διοικούντες τον σύλλογο έχουν προκρίνει τα ονόματα των Τάκη Ξουρίδα και Χρήστου Κωνσταντινίδη για τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία.

Εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή αναμένονται άμεσα (ίσως και τις επόμενες ώρες) αφού στο στρατόπεδο του Ερμή Λαγκαδά δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.