Ο Ερμής Αγιάς είναι μια αληθινή οικογένεια σε όλα τα επίπεδα και αυτό φάνηκε άλλη φορά. Ενας εκ των χορηγών του συλλόγου, ο Μιχάλης Καρανίκας, παρέθεσε δείπνο στην διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες της ομάδας και φάνηκε για άλλη μια φορά εκεί ότι οι Θεσσαλοί είναι μια αληθινή οικογένεια. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό  και φυσικά χαλαρό, αλλά οι Θεσσαλοί δεν ξέχασαν και το μπάσκετ και τους στόχους τους, Η κουβέντα πήγε γρήγορα εκεί και μεταξύ τύρου και αχλαδίου άπαντες μίλησαν για την συνέχεια της Α2.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ερμή Αγιάς:

“Δείπνο από τον χορηγό

Το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον Ερμή Αγιάς-Λάρισας επιβεβαιώθηκε και σήμερα το βράδυ.

Ο υπεύθυνος γεωπόνος της εταιρείας λιπασμάτων EUROCHERM κ. Μιχάλης Καρανίκας, χορηγός του Ερμή, παρέθεσε δείπνο σε διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες στην ταβέρνα «Αρχόντισσα» στο Καλοχώρι Λάρισας.

Εκεί, σε χαλαρό και ήρεμο κλίμα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την πορεία της ομάδας και τους στόχους της στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η διοίκηση του Ερμή ευχαριστεί θερμά τον κ. Καρανίκα για την προσφορά του δείπνου, αλλά και τη στήριξη που προσφέρει στην ομάδα“.