Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων πανηγύρισε μία πολύ σημαντική νίκη στο Ναύπλιο κόντρα στον Οίακα. Οι Αιγαλεώτες με αυτό το “διπλό” αγκαλιάζουν την δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play-off.

Από πλευράς νικητών, ο κόουτς Αλέξανδρος Ζαβός “έπλεξε το εγκώμιο” των παικτών του στις δηλώσεις του ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί τα περαστικά του στον άτυχο αθλητή του Οίακα, Κωνσταντίνο Ζώρζο ο οποίος υπέστη ρήξη αχίλλειου την περασμένη εβδομάδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Λεωνίδας Παπαδολιάς, ο οποίος με το δίποντο του 13″ πριν το φινάλε έμελλε να κρίνει το παιχνίδι, δήλωσε από την πλευρά του πως η νίκη αυτή είναι σπουδαία όσον αφορά την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Για τους ηττημένους γηπεδούχους, ο βοηθός προπονητή του Χάρη Κουλουριώτη, Γιάννος Τζάνης θέλησε να επισημάνει ότι ο Οίακας χρειάζεται όσο το δυνατόν πιο άμεσα μία επιτυχία για να αντιστραφεί το κλίμα των τριών σερί αποτυχιών. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δημήτρης Μακρής.

Δείτε ακριβώς τι δήλωσαν οι προπονητές και οι πρωταγωνιστές του αγώνα (πρώτα των γηπεδούχων και έπειτα των φιλοξενούμενων):