Ο Γιώργος Σκαραφίγκας μίλησε για τη νίκη του Ερμή Αγιάς-Λάρισας επί του Ιωνικού, τονίζοντας πως νίκες σαν αυτές πρέπει να φέρουν το μπασκετικό κοινό της Λάρισας δίπλα στον Ερμή.

«Ήταν ένα παιχνίδι κόντρα στην κατά κόρον καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Από τη στιγμή που καταφέραμε να είμαστε κοντά στο σκορ με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου χωρίς να πιάσουμε σπουδαία απόδοση και χάνοντας τα ριμπάουντ, πίστευα ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη. Στην επανάληψη παίξαμε καλύτερα, αμυντικά αλλά και επιθετικά και καταφέραμε να πάρουμε μία ακόμη νίκη».

-Για τη σημασία της νίκης τόνισε: «Για τους ανθρώπους του Ερμή που ανέλαβαν το μεγάλο εγχείρημα να φέρουν την ομάδα στη Λάρισα και σε αυτό το γήπεδο είναι μία σημαντική νίκη, που πρέπει να φέρει το μπασκετικό κοινό της Λάρισας δίπλα στην ομάδα του Ερμή. Για μας, προπονητές και παίκτες είναι μία νίκη αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας, έχοντας μετρήσει πλέον τις δυνάμεις μας που θα μας επιτρέψει με καλύτερη διάθεση να δούμε τη συνέχεια για να μπορέσουμε να φτάσουμε γρήγορα στην επίτευξη του πρώτου μας στόχου».

Από την μεριά του ο Μάριος Γούναρης σχολίασε: «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο, το είχαμε πει στα παιδιά, το είχαμε συζητήσει. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε πάρα πολλά λάθη, κυρίως στην άμυνα και αυτό μας στοίχισε στο ματς».