Ο Απόλλωνας Πάτρας δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει αρχίσει φουριόζα το πρωτάθλημα της Α2. Ανάλογη πορεία πραγματοποιεί έως τώρα και ο Πανερυθραϊκός, καθώς μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, όλους μάλιστα με τουλάχιστον 15 πόντους διαφορά.

Ο Δημήτρης Χουχουλής εξακολουθεί πάντως να κρατάει… μικρό καλάθι. Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” μίλησε στο κανάλι του Πανερυθραϊκού στο YouTube μετά την 3η σερί νίκη επί της Δάφνης Δαφνίου, όπως και ο Γιάννης Καλαμπόκης από τη μεριά των φιλοξενούμενων…

«Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα επειδή καταφέραμε να μπούμε στο γήπεδο έπειτα από πέντε μήνες. Μακάρι να μπουν και τα άλλα πρωταθλήματα, τουλάχιστον για προπόνηση στο γήπεδο, επειδή μπορούμε να το υποστηρίξουμε αυτό. Το δεύτερο είναι ότι πρέπει να βρει τρόπο η Κυβέρνηση να ανοίξει πάλι τις ακαδημίες», είπε αρχικά ο κόουτς του Πανερυθραϊκού, που αναφέρθηκε εν συνεχεία στο ματς με τη Δάφνη:

«Παίξαμε με μία ομάδα που έχει πολύ ταλέντο και παιδιά που θέλουν να διακριθούν. Βγάλαμε πολύ καλή εικόνα στο παρκέ, αναλογικά με την χρονική περίοδο και τις απουσίες των δημιουργών μας (Γιαουρτόγλου, Παππάς). Πρώτος στόχος είναι να μπούμε στην οκτάδα και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο», είπε ο Χουχουλής, που πρόσθεσε για το επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, μπάσκετ παίζουν κι αυτοί, μπάσκετ παίζουμε κι εμείς».

Ο Γιάννης Καλαμπόκης δήλωσε από τη μεριά του: «Έχοντας μείον τέσσερις παίκτες στην ομάδα, η συμμετοχή είναι το ζητούμενο. Από τη στιγμή που συμμετέχουμε, είμαστε ευχαριστημένοι. Δεδομένων των συνθηκών και με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε στα υπόλοιπα δεκάλεπτα. Κρατάμε κάποια κομμάτια στα δεκάλεπτα που είπα. Οι δυσκολίες είναι άνευ προηγουμένου. Προέχει η υγεία και θα ήθελα να πω με την ευκαιρία ότι το μπάσκετ πρέπει να ανοίξει και στις άλλες κατηγορίες και στις ακαδημίες. Και πρέπει να γίνει άμεσα».

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις των δύο προπονητών στο παρακάτω video:

Η ΑΣΙΣΤ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΥΔΗ

Ο Πανερυθραϊκός ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook και την καλύτερη ασίστ από το σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Δάφνη Δαφνίου. Υπεύθυνος γι αυτήν ήταν ο Μάνος Κοντούδης και αυτός που τελείωσε τη φάση ο Πάνος Φιλιππάκος.

Παρακολουθήστε τη φάση στο παρακάτω video: