Στη Νέα Σμύρνη εργάζονται πυρετωδώς για την δημιουργία ενός ρόστερ που θα μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο του στην Basket League, με το Νίκο Οικονόμου και το επιτελείο του να κόβουν και να ράβουν αναφορικά με τις προσθήκες του νέου Πανιωνίου.

Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί κατά σειρά οι Νίκος Μπάρλος, Τάσος Δημητριάδης και Βαγγέλης Σακελλαρίου, ενώ έχει «ναυαγήσει» η περίπτωση του Γιάννη Γκαγκαλούδη, με τον «Ιστορικό» να αναζητεί αρχικά τον βασικό του πλέι μέικερ.

Εκλεκτός για αυτή τη θέση είναι ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς με τον οποίο αρχικά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, ενώ αναζητούνται και άλλες λύσεις, εφάμιλλες, που θα ηγηθούν την «κυανέρυθρης» περιφέρειας. Από εκεί και πέρα έχουν γίνει κρούσεις στους Μιχάλη Πελεκάνο και Γιάννη Καλαμπόκη, με τους οποίους υπάρχει καλή διάθεση, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρχει ουσιαστική κατάληξη.

Μέσα στην ρακέτα υπάρχει συμφωνία με τον Φαχρο Αλιχοντζιτς, η οποία σε όποια στιγμή θέλει ο Πανιώνιος μπορεί να ενεργοποιηθεί, ενώ και ο Τόλης Κουτρούλιας για τον οποίο σας έχουν αναφέρει, βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο. Όσο περνούν οι μέρες τόσο και θα εντείνονται οι προσπάθειες ενίσχυσης, με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να δημιουργήσουν ένα πανίσχυρο ρόστερ.