Η νίκη του Κόροιβου επί του πρωτοπόρου Φιλαθλητικού ήταν αναμφίβολα το μεγάλο γεγονός της αγωνιστικής που πέρασε, η οποία όμως περιλάμβανε και άλλα σημαντικά αποτελέσματα. Όπως, η επικράτηση των Ικάρων Σερρών και της Κηφισιάς, αλλά και η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα της Δόξας Λευκάδας.
 
1. Κώστας Τότσιος: Ο 35χρονος γκαρντ ήταν αναμφίβολα το πρόσωπο της αγωνιστικής. Όχι μόνο βοήθησε τα μέγιστα στη πολύτιμη νίκη των Ικάρων Σερρών επί του Παγκρατίου με 24 πόντους (6/7 β., 6/10 διπ, 2/4 τριπ., 2 ασ., 2 κλ.), αλλά έσπασε και ένα σημαντικό ρεκόρ. Ο Τότσιος έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Α2, καθώς έφτασε τους 4.937 πόντους, σε σύνολο 311 αναμετρήσεων (15.9 μ.ο.) ξεπερνώντας το ρεκόρ του Σπύρου Βερτζάγια (4.916 π.).
 
2. Ντάρκο Μάτιτς: Μεγάλη η προσφορά του κοινοτικού γκαρντ στη δεύτερη νίκη της Δόξας Λευκάδας στο πρωτάθλημα. Με τη μπάλα να “καίει”, σε ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο Μάτιτς, είχε 16 πόντους (2/2/ β., 4/5 διπ., 2/3 τριπ.), αποτελώντας… εγγύηση στην επίθεση, στα 29 λεπτά που αγωνίστηκε.
 
3. Γιάννης Ψαθάς: Η Νέα Κηφισιά επέστρεψε στις επιτυχίες και μαζί στη κορυφή. Ο Έλληνας φόργουορντ αν και προερχόταν από τραυματισμό ήταν ο… κινητήριος μοχλός στη νίκη επί του Λαυρίου με 14 πόντους και χωρίς να εκτελέσει ούτε μία βολή (7/11 διπ., 5 ριμπ., 1 ασ).
 
4. Τάσος Χαρισμίδης: Ο 31χρονος φόργουορντ – σέντερ των Τρικάλων προσφέρει σταθερά ποιότητα και ουσία στους Θεσσαλούς και κόντρα στο Ηράκλειο ήταν… χάρμα οφθαλμών.  Σκόραρε (21 π., 3/10 β., 9/11 διπ.), μάζεψε “σκουπίδια” (9 ριμπ.), ενώ μοίρασε και 4 ασιστ, ενώ είχε και τρία κλεψίματα. Πολυδιάστατος…  
 
5. Μπράνισλαβ Τόμιτς: Η παρουσία του στην πεντάδα των κορυφαίων τείνει να γίνει συνήθειο, όμως πως η αγωνιστική του παρουσία δεν είναι δυνατό να αγνοηθεί. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ξένους του πρωταθλήματος και ο Σέρβος σέντερ φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ματς, ακόμη και αν απέναντι του έχει τον πρωτοπόρο Φιλαθλητικό. Με 31 πόντους (3/4 β., 11/12 διπ., 2/4 τριπ.), σμπαράλιασε την αντίπαλη άμυνα ενώ προσέφερε και 4 ριμπ., 1 ασ., 1 κλ). 

Προπονητής της αγωνιστικής

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Από τους κόουτς που όχι μόνο είναι μαθημένοι αλλά και… αρέσκονται στα δύσκολα. Το στοίχημα να κρατήσει τη Δόξα Λευκάδας στην Α2 είναι κόντρα στις πιθανότητες, όμως ο “Πάπι” δεν το βάζει εύκολα κάτω. Πέτυχε τη πρώτη του νίκη κόντρα στον ΟΦΗ (δεύτερη για την ομάδα) και παρά το ομολογουμένως περιορισμένο ρόστερ που έχει στη διάθεση του, αρχίζει και παρουσιάζει ένα αξιόμαχο σύνολο.