Αμετάβλητη έμεινε η τριάδα της κορυφής, μετά και τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής και η… αγωνία μεταφέρεται για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Ηράκλειο, Νίκη Βόλου και Δόξα Λευκάδας, θα είναι οι τρεις ομάδες που θα πάρουν την… άγουσα για τη Β’ Εθνική, ενώ από τα τελευταία αποτελέσματα ξεχώρισε αναμφίβολα το “διπλό” των Τρικάλων.
 
1. Θοδωρής Τσιότρας: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον γκαρντ του Αρκαδικού, σε ένα ματς που εξασφαλίστηκε η σωτηρία. Κόντρα στο Ηράκλειο ο Τσιότρας σημείωσε 19 π. (8/13 διπ., 1/2 τριπ., 5 ριμπ.), ενώ είχε 5 ασ. και 5 κλ. Αν έλειπαν και τα 5 λάθη θα είχε κάνει το… τέλειο παιχνίδι. 
 
2. Χρήστος Σαλούστρος: Σταθερή αξία για τον Φιλαθλητικό ο 22χρονος φόργουορντ, ξεδίπλωσε μέρους του ταλέντου του και στον Λαγκαδά, προσφέροντας 16 π. (2/2 β., 7/12 διπ.), 6 ριμπ. και 3 κλ.

3. Σπύρος Διαμαντόπουλος: Από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια του πραγματοποίησε ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη επί του Παγκρατίου με 17 πόντους (5/6 β., 6/6 διπ., 5 ριμπ., 2 κλ).
 
4. Σωτήρης Γκιουλέκας: Στον αγώνα με τη Κηφισιά έβγαλε τη… χρυσή ασίστ στον Τριανταφύλλου για να βάλει το νικητήριο καλάθι, ενώ και στο ματς – θρίλερ των Σερρών, αποτέλεσε τον ηγέτη των Τρικάλων. Ο 33χρονος φόργουορντ με 22 π. (1/2 β., 3/4 διπ., 5/7 τριπ.), 10 ριμπ., 3 ασ., 2 κλ. ήταν… όλα τα λεφτά.
 
5. Σάββας Μανούσος: Η Δόξα έχει αποχαιρετήσει εδώ και καιρό την Α2, όμως προς τιμήν της συνέχισε να παλεύει όλα τα ματς και ανταμείφτηκε με τη 5η νίκη της στο πρωτάθλημα, επί της ισχυρής Αγίας Παρασκευής. Ο σέντερ των νησιωτών δεν έχασε ούτε… δευτερόλεπτο από τα 45 λεπτά του αγώνα και ήταν απολαυστικός… (28 π., 8/10 β., 10/21 διπ., 19 ριμπ., 1 κλ., 1 κοψ).

Προπονητής της αγωνιστικής

Γιάννης Καστρίτης: Νεαρός, ελπιδοφόρος και χαμηλών τόνων. Ο Γιάννης Καστρίτης σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά και χωρίς πολλές λύσεις στα χέρια του, κατάφερε να κρατήσει τον Αρκαδικό στην κατηγορία και πλέον απέκτησε το πρώτο του… παράσημο, μιας και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Η νίκη επί του Ηρακλείου ήταν απλά το επιστέγασμα της φετινής προσπάθειας των Αρκάδων, κόντρα σε πολλές αντιξοότητες και η μαθηματική επιβεβαίωση της σωτηρίας.