Η ΑΕΚ αναζητεί γήπεδο με το κλειστό του Αγίου Θωμά και το κλειστό της Κυψέλης να είναι τα επικρατέστερα. Για τις επαφές της ΑΕΚ με την Κυψέλη σας είχαμε αποκαλύψει από την Τετάρτη 12 Ιουνίου (σ.σ. πολύ πριν να πειράξουν κάποιοι τα χρονόμετρα σε άλλα διαδικτυακά Μέσα, λες και γράφαμε για την ανακάλυψη της Αμερικής) στο ρεπορτάζ με τίτλο “Τα είπαν με Πανελλήνιο“.

O πρόεδρος του Πανελληνίου, Βασίλης Ζερβουδάκης, αμφισβητεί, όμως, ανοικτά την ενδεχόμενη συνεργασία με την ΑΕΚ, παρότι η συνάντηση είχε γίνει σε καλό κλίμα, καθώς θέτει θέμα με τους οπαδούς της…

Ο κ. Ζερβουδάκης δήλωσε σήμερα στο “odikefalos.gr”: “Θέλουμε την ΑΕΚ υπό προϋποθέσεις. Δεν μας νοιάζει τόσο το οικονομικό όσο το γεγονός πως οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν είναι και οι πιο… ήσυχοι. Ξέρετε, εμείς έχουμε ακαδημίες μικρών παιδιών. Μας εμπιστεύονται γονείς τα παιδιά τους. Όταν λοιπόν νωρίτερα γίνονται προπονήσεις και στη συνέχεια υπάρχει κάποιο παιχνίδι της ΑΕΚ τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα από πλευράς να συγκρατήσουμε τους φιλάθλους της”.