Ο Ηρακλής συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις του στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της φετινής σεζόν. Αντίθετα με τον πρώτο αγώνα με την Καρδίτσα, ο “γηραιός” κατάφερε στον αγώνα με τον Εθνικό να πάρει μία καλή διαφορά από νωρίς και να κρατήσει στο τέλος τη νίκη και να πάρει αυτόματα το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Δύο παίκτες που έκαναν τη διαφορά στο χτεσινό αγώνα για τους Θεσσαλονικείς ήταν ο Δημήτρης Χαριτόπουλος και ο Ντομαγκόι Μπούμπαλο. Ο έμπειρος σέντερ, ο οποίος άφησε την ΑΕΚ για να συνεχίσει υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή έκανε το ντεμπούτο του χτες με τη φανέλα του Ηρακλή και πρόσφερε τα μέγιστα πετυχαίνοντας 14 πόντους, ενώ βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, δείχνοντας από τον πρώτο κιόλας αγώνα τα διαπιστευτήρια του για τη νέα χρονιά.

Ανάλογη ήταν η εμφάνιση και του Ντομαγκόι Μπούμπαλο, με τον Κροάτη που ήρθε αρχικά για τον Δούκα και τελικά πήρε το δρόμο για τη συμπρωτεύουσα, να είναι άκρως θετικός στον χτεσινό αγώνα πετυχαίνοντας 10 πολύτιμους πόντους. Ο έμπειρος σέντερ είχε δείξει και στον προηγούμενο αγώνα με την Καρδίτσα ότι μπορεί να προσφέρει στον Ηρακλή, όταν είχε πετύχει άλλους 8 πόντους, έχοντας μπει για τα καλά στο κλίμα και τις προσδοκίες του “γηραιού”.

Οι πρώτες επίσημες εμφανίσεις του Ηρακλή δείχνουν ότι η ομάδα έχει ενισχυθεί σε σχέση με πέρυσι και μάλιστα στα σημεία που “πονούσε” και μένει να φανεί αν αυτές οι εμφανίσεις θα έχουν διάρκεια και μέσα στη σεζόν.