Στον.. ρυθμό της προσφυγής που έχει καταθέσει ο Απόλλωνας Πάτρας στο ΑΣΕΑΔ κατά του Χολαργού κινούνται οι «μελανόλευκοι». Το Ανώτατο Συμβούλιο θα εκδικάσει την υπόθεση (οι Πατρινοί λένε ότι η συμμετοχή του Χολαργού στην Α2 ήταν παράνομη, καθώς ισχυρίζονται ότι δεν ήταν νομότυπη η συγχώνευση των Αθηναίων με την ΑΕ Λιβαδειάς πριν από 2 χρόνια επειδή ήταν συγχώνευση ανάμεσα σε δυο ομάδες διαφορετικών Νομών και θέλουν να πάρουν αυτοί την άνοδο στην Α1 αντί του Χολαργού) την Πέμπτη 21/6, αλλά κανείς δεν ξέρει πότε θα βγει η απόφαση.

Το ΑΣΕΑΔ έχει ένα… κακό ιστορικό με τις αποφάσεις του, που δεν βγαίνουν πάντα γρήγορα και πολλές φορές αργούν πάρα πολύ να βγουν και να ανακοινωθούν.

Οι «μελανόλευκοι» έχουν αποφασίσει μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο να… παγώσουν τα πάντα στον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Και το έκαναν αυτό διότι είναι λογικό πως άλλο σχεδιασμό θα πρέπει να κάνουν αν κερδίσουν την υπόθεση και ανέβουν τελικά εκείνοι στην Basket League αντί του Χολαργού, που τους κέρδισε στα πλέι οφ) κι άλλον θα κάνουν αν η ομάδα μείνει τελικά και στη νέα σεζόν στην Α2.