Ο Αρκαδικός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Ντοβίντας Ρεντίκας, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ του για το υπόλοιπο πρωτάθλημα της Α2.

Όπως σας είχε ενημερώσει το basketblog.gr, οι Τριπολιτσιώτες είχαν έρθει σε συμφωνία με τον Λιθουανό γκαρντ, ωστόσο είχε προκύψει πρόβλημα με το buy out που ζητούσε η Πασβάλις.

Το εμπόδιο αυτό, όμως, ξεπεράστηκε κι έτσι η ομάδα της Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντοβίντας Ρεντίκας, που έχει αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα με τη Λιέτουβος Ρίτας, με τη μεταγραφή αυτή να ανεβάζει ένα επίπεδο τουλάχιστον τον Αρκαδικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Αρκαδικός ανακοινώνει την απόκτηση του Λιθουανού γκαρντ Ρεντίκας Ντοβίντας για τον επόμενο χρόνο.

Ο Λιθουανός γκαρντ έρχεται στην ομάδα μας με πολλές παραστάσεις από το λιθουανικό πρωτάθλημα όπου συμμετείχε αλλά και από την Euroleague και το Euro Cup όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λιέτουβος Ρίτας.

Αγωνίζεται με την ίδια ευκολία στις θέσεις «1» και «2», ενώ είναι ιδιαίτερα χαρισματικός στο σκοράρισμα. Έχει κατακτήσει πέντε χρυσά μετάλλια με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες (Κ-15 2007, Κ-16 2008, Κ-18 2010, Κ-19 2011, Κ-20 2012), των οποίων ήταν βασικό στέλεχος».

Who is who του Ρεντίκας:

Hμ. Γεν.: 11/12/1992

Τοπ. Γεν.: Κουρσενάι, Λιθουανία

Θέση: Γκαρντ

Ύψος: 1,94

Προηγούμενες Ομάδες: Perlas, Lietuvos Rytas, Pieno žvaigždės»