Μόνο περήφανος θα πρέπει να αισθάνεται για τους παίκτες του ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου. Υστερα από τις νίκες απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών και τον Αρη, η ομάδα της Α2 λύγισε απέναντι στην ποιότητα και την πίεση των “ερυθρόλευκων” ολοκληρώνοντας την πορεία της στα προημιτελικά του Κυπέλλου: “Η σημερινή μέρα είναι ονειρική για την ομάδα μας γιατί βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τον πρωταθλητή Ευρώπης” είπε ο Παπαθεοδώρου και πρόσθεσε:

“Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που κατάφεραν μέσα σε ένα διάστημα προετοιμασίας να οδηγήσουν εδώ την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό που σεβάστηκε εμάς και τον εαυτό του και αγωνίστηκε σε φουλ ρυθμούς. Προσπαθήσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, όμως η πίεση του Ολυμπιακού ήταν μεγάλη στο δεύτερο ημίχρονο και χάσαμε τον ρυθμό μας”.

Εκ μέρους των παικτών ο Δημήτρης Μενουδάκος είπε: “Μετά από δύο μεγάλες νίκες, ήρθαμε να αγωνιστούμε απέναντι στον Ολυμπιακό και να χαρούμε τον αγώνα. Ελπίζω να μην του χαλάσαμε εντελώς το απόγευμα της προετοιμασίας για τον αγώνα της Ευρωλίγκα. Πλέον αλλάζουμε τσιπάκι για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2. Του χρόνου θέλουμε να επισκεπτόμαστε πιο συχνά τέτοιες έδρες”.