Αναβρασμός και οργή επικρατεί στις τάξεις του Πανερυθραϊκού για την αντιμετώπιση που έτυχε από τους διαιτητές η ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι των πλέι άουτ με τους Μαχητές στα Πεύκα, καλώντας τον κόσμο να τον βοηθήσει ώστε να ισοφαρίσει την σειρά σε 2-2, και να τα παίξει όλα την ερχόμενη Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη, αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

“Οργή επικρατεί στις τάξεις του Πανερυθραϊκού μετά το 1ο αγώνα της σειράς των playout και την ήττα από τα Πεύκα, όπου οι διαιτητές ” έκαναν πάλι σωστά την δουλειά τους”, παίρνοντας τα εύσημα από τους ανωτέρους τους!!!!!!!

Όπως αυτό απεδείχθη περίτρανα με τις 44 βολές που εκτέλεσαν οι αντίπαλοι ,όπως και με το προκλητικό σφύριγμα 8 δέκατα πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού, με το σκορ να είναι 62-64 υπέρ της Ερυθραίας και την ομάδα του Πανερυθραϊκού έτοιμη να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη.

Καλούμε, λοιπόν, όλους όσους αγαπάνε το Ελληνικό μπάσκετ και θέλουν να το αλλάξουν προς το καλύτερο, αλλά πρωτίστως τον φίλαθλο κόσμο του Πανερυθραϊκού να στηρίξει βροντερά την ομάδα να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

Εσείς θα βοηθήσετε την ομάδα να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο! 
Εσείς δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν να παίζει με την ιστορία του συλλόγου, τη φανέλα και τον κόσμο της!
Θα είμαστε όλοι εκεί!”