Η άνοδος στην Α1 προϋποθέτει περισσότερες ευθύνες και σαφώς περισσότερη δουλειά για την διοίκηση της Νέας Κηφισιάς, η οποία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε οργανωτικό… οργασμό, προκειμένου να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες.

Το ενδιαφέρον σε πρώτη φάση στρέφεται στις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται για την σύσταση της ΚΑΕ, με τους επικεφαλής του συλλόγου να έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν πληροφορίες αλλά και τα απαραίτητα έγγραφα. Παράλληλα θα ενταθούν τις επόμενες ημέρες οι επαφές για την εύρεση χορηγών που θα στηρίξουν την δύσκολη νέα προσπάθεια, προκειμένου να αρχίσει και ο καταρτισμός του μπάτζετ.

Αγωνιστικά, οι προπονήσεις συντήρησης έχουν ξεκινήσει στο κλειστό της Κηφισιάς, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τους παίκτες του (άπαντες δίνουν το παρών), να διανύουν το μεταβατικό στάδιο, το οποίο θα διαρκέσει περίπου μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να διοργανωθεί και ένας φιλικός αγώνας, στα πλαίσια της φιέστας που ετοιμάζει η ομάδα των Βορείων Προαστίων για να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και την ιστορική άνοδο στην Α1.