Η ήττα που γνώρισε ο Ερμής από την Αγία Παρασκευή ήταν… σημαδιακή για τους “πράσινους”, καθώς αποτελεί αρνητικό ρεκόρ. Ποτέ άλλοτε, είτε σε επίπεδο Α2, είτε Β΄ Εθνικής, η ομάδα του Λαγκαδά δεν είχε σερί οκτώ άτυχων αποτελεσμάτων, γεγονός που έχει… κινητοποιήσει τους πάντες.

Το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο είναι πλέον οριακής σημασίας, καθώς σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος δεν αποκλείεται να υπάρξουν δραματικές εξελίξεις. Στον Ερμή αντιμετωπίζουν σαν “τελικό” το ματς και η προετοιμασία συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς, με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματισμό του Μιχάλη Γκόνου (σε παιχνίδι του εφηβικού κόντρα στον Μαντουλίδη) ο οποίος θα τον αφήσει εκτός από το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής.

Εν τω μεταξύ άλλο ένα πρόβλημα είναι ακόμη πιο έντονο στον Ερμή και έχει να κάνει με τον προπονητή της ομάδας Στέφανο Πέρκο ο οποίος δεν έχει πάρει ακόμη απόσπαση από την οργανική του θέση που υπηρετεί στην Ηλεία και παρά τις διευκολύνσεις που του παρέχει η διοίκηση του Ερμή, υπάρχει ορατός ο κίνδυνος να μη λυθεί τελικά το θέμα και να χρειαστεί ο κόουτς να… πηγαινοέρχεται.

Ωστόσο η τελευταία άδεια που εξασφάλισε από τη δουλειά του ο Στέφανος Πέρκος έχει λύσει προσωρινά τα χέρια όλων στον Λαγκαδά.