Το πρώτο της φιλικό ως ομάδα της Α2 Εθνικής κατηγορίας έδωσε το Πευκοχώρι, με το συγκρότημα των Σάββα Ντολόπουλου και Άγγελου Καραμανλή να επικρατεί με 76-61 της ιδιαίτερα δυνατής Ευκαρπίας, η οποία θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η ομάδα της Χαλκιδικής εκτός από την απόκτηση του Φίλιππου Συμεωνίδη τον οποίο βλέπετε στην φωτογραφία, και αγωνίστηκε στο φιλικό, απέκτησε τους Θοδωρή Ονάσογλου (1,90 – 28 ετών) που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ηρακλή (7,9 πόντους), ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία, έχοντας αγωνιστεί και στον Ερμή Λαγκαδά.

Επίσης απέκτησε από τον Ηρακλή και τον Θωμά Αράπη (1,95 – 22 ετών), τον Παναγιώτη Κιγμέτογλου (2,00 – 30 ετών) από το Στρατώνι, τον Νίκο Ανδρεάδη (2,00 – 19 ετών) από τον Μαντουλίδη, και τον έμπειρο Γιώργο Θεοδωράκο (1,98 – 27 ετών) από τον Ερμή Λαγκαδά (11,7 πόντους και 5 ριμπ.).

Επίσης στην ομάδα παρέμειναν οι Στράτος Νησιώτης, Φώτης Ζώτος, Νίκος Τέρπος και Κώστας Αμπατζίδης, ενώ ο πρόεδρος του Πευκοχωρίου, Κώστας Γιαννόπουλος, σε συνεννόηση με το τεχνικό δίδυμο αναζητεί κοινοτικό αθλητή για την περιφερειακή του γραμμή.