Για τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας περιόδου ετοιμάζεται ο ΟΦΗ, ο οποίος το Σάββατο υποδέχεται το Παγκράτι, στα πλαίσια της Α’ φάσης του Κυπέλλου. Με διαδοχικές ανακοινώσεις, τόσο η ΠΑΕ ΟΦΗ, όσο και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας, καλούν τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο κλειστό του Ηρακλείου και να σπρώξει την ομάδα στη νίκη.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει:
“Το πρώτο ραντεβού μας με την ομάδα μπάσκετ πλησιάζει. Το Σάββατο στις 5 μ.μ. ο Ο.Φ.Η. δίνει το πρώτο του φετινό επίσημο παιχνίδι με αντίπαλο το Παγκράτι στο κλειστό του ΒΑΚ για το Κύπελλο Ελλάδος και δεν νοείται ν’ απουσιάζει κανείς. Όλοι μας, μέλη του Συλλόγου Μετόχων και μη δεν πρέπει ν’ αφήσουμε ούτε ένα άδειο καρεκλάκι στο παλατάκι. Το Σάββατο δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα και με τη φωνή μας να σπρώξουμε τους παίκτες του Φώτη Τακιανού στη νίκη – πρόκριση.

Υ.Γ Ο.Φ.Η. δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο κάθε Κυριακή αλλά όλα τα τμήματα και όπου κι αν αυτά αγωνίζονται πρέπει να είμαστε εκεί. Είμαστε πολλοί είμαστε παντού…”.

Από τη πλευρά τους, οι λέσχες Φίλων ΟΦΗ “Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος” και “Snakes 4 Heraklion Club”, εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση: “3 εβδομάδες χωρίς ΟΦΗ είναι πολλές…. Για αυτό και εμείς θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο της ομάδας μας το Σάββατο στο παιχνίδι με αντίπαλο το Παγκράτι για τον αγώνα κυπέλλου.

Η ομάδα δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις μεταγραφές της οπότε μας χρειάζεται για να πάρουμε το ματς. Όπως μόνο εμείς ξέρουμε, θα μετατρέψουμε το γήπεδο όπως παλιά σε ένα καμίνι έτοιμο να κάψει τον αντίπαλο”.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο ΟΦΗ αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα το νεοφώτιστο Ηράκλειο. Στο πρώτο… ανεπίσημο ντέρμπι της χρονιάς, δεν κρατήθηκε σκορ και οι δύο προπονητές (Τακιανός και Ράλλης) που δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη τα ρόστερ τους, έκαναν αρκετά πειράματα και δοκίμασαν συστήματα και σχήματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων τους για το Κύπελλο.