Σε αναζήτηση στέγης βρίσκεται ο Εθνικός το τελευταίο διάστημα, χωρίς, ωστόσο κάποια θετική κατάληξη. Η διοικούσα Επιτροπή της ομάδας έρχεται καθημερινά σε επαφές ούτως ώστε να βρει το κλειστό γυμναστήριο, το οποίο θα αποτελέσει το νέο της σπίτι, όμως ο Πειραιάς δεν φαίνεται τόσο φιλόξενος πλέον. Απόδειξη των παραπάνω αποτελεί το “όχι” που εισέπραξε σε ερώτηση σχετική για το κλειστό του Ρέντη.

Νέα αρνητική απάντηση εισέπραξε ο Εθνικός αυτή τη φορά σε αίτημά του για χρήση του κλειστού του Ρέντη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα, η απάντηση που έλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Καραφαντής ήταν η εξής: “Οχι ώρα, ούτε λεπτό δεν υπάρχει για τον Εθνικό”.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την αδυναμία του Δήμου Πειραιά να βοηθήσει οποιαδήποτε ομάδα της ευρύτερης περιοχής οδηγεί τα πράγματα σε αδιέξοδο. Αν, λοιπόν, δεν αλλάξει άρδην η κατάσταση ο Εθνικός κινδυνεύει να μετακομίσει στο κλειστό του Σαλπέα μόνο για προπονήσεις μιας και είναι ακατάλληλο για αγώνες, με την ΕΟΚ να αποφασίζει κάθε φορά το γήπεδο διεξαγωγής των αγώνων της ομάδας του Πειραιά για την Α2.