Η φετινή Α2 φαντάζει ήδη από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές το ίδιο ανταγωνιστική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αλλά συνάμα και ενδιαφέρουσα μιας και τα περισσότερα παιχνίδια κρίνονται στα τελευταία λεπτά. Ένα χαρακτηριστικό βέβαια του φετινού πρωταθλήματος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι διαθέτει φέτος και έναν πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο λόγος για τον Νέστορα Κόμματο, ο οποίος στα 40 του χρόνια αποτελεί τον ηγέτη του Ερμή Αγιάς στην προσπάθεια των νεοφώτιστων στο φετινό πρωτάθλημα. Ο άλλοτε πρωταθλητής Ευρώπης με την Μακάμπι έχει πραγματοποιήσει δύο εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής, μιας και στον πρώτο αγώνα κόντρα στον Ηρακλή, ήταν ο παίκτης που δημιούργησε έδωσε προβάδισμα μέσα στο Ιβανώφειο και είχε τον απόλυτο έλεγχο στο «ζωγραφιστό», ενώ και στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στο Μαρούσι ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά, κόντρα σε μία από τις ομάδες που έχει συνδέσει το όνομα του.

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος ο Κόμματος μετρά 20 πόντους κατά μέσο όρο με 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ τα 35 λεπτά που αγωνίζεται ανά αγώνα τον κάνουν έναν απαραίτητο παίκτη για τη θεσσαλική ομάδα.

Το Σάββατο (21/10) στο μεγάλο ντέρμπι του Ερμή Αγιάς με την ΑΕΛ καλείται να είναι και πάλι ο ηγέτης της ομάδας του και αυτή τη φορά να δώσει την πρώτη μεγάλη εκτός έδρας νίκη.