Το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών πραγματοποιήθηκε στο Ψυχικό, όπου η γηπεδούχος ομάδα επικράτησε της Δόξας Λευκάδας με 116-115, σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε στην 3η παράταση.

Ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων Γιάννης Δημάκος (30 π., 11/12 βολές, 2/5 διπ., 5/11 τριπ., 7 ριμπ., 4 λάθη, 3 ασίστ), και δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος μίλησε στο basketblog.gr, προσπαθώντας να ξετυλίξει το κουβάρι της σκέψης του, αναλύοντας το φιλμ της αναμέτρησης: «Ήταν ένα φοβερό παιχνίδι, και ταυτόχρονα πολύ αγχωτικό. Βρισκόμασταν μπροστά στο σκορ για 30 λεπτά, έχοντας φτάσει την διαφορά και στο +12, αλλά η Δόξα παίζοντας πολύ καλή άμυνα επέστρεψε στο παιχνίδι, και όχι μόνο αυτό, πήρε και το προβάδισμα λίγο πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι» για να συνεχίσει:

«Θυμάμαι το πόσο είχαμε μαγκωθεί στις τελευταίες φάσεις. Εκεί έλυσε τον γρίφο ο Αγγελακόπουλος ο οποίος με φόλοου έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, γεμίζοντας μας ανακούφιση, χωρίς να ξέρουμε τι μας περίμενε. Προσπαθούσαμε συνεχώς να ξεφύγουμε αλλά η Δόξα με μεγάλα σουτ επέστρεφε συνεχώς, χωρίς να μας αφήνει να σκεφτούμε ήρεμα. Αποκορύφωμα ήταν το λάθος που κάναμε στην επαναφορά στα 11” στην παράταση, με τον Χρυσόπουλο με φόλοου να το στέλνει στην 2η παράταση. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην 3η παράταση μετά από ένα δικό μου άστοχο τρίποντο και ένα του Τσαλδαρη (είχε 37 π. με 5/11 τριπ.), για να πάρουμε εν τέλει τη νίκη, έχοντας περισσότερες δυνάμεις στο φινάλε».

Αναφορικά με τη σημασία της νίκης ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Α2, ανέφερε: «Το παιχνίδι για εμάς ήταν αρκετά κρίσιμο, και εμείς θέλαμε τη νίκη για να πιάσουμε τον στόχο μας, ο οποίος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην κάνουμε πολλές προπονήσεις όλοι μαζί. Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Αγγελακόπουλο, του οποίου οι πόντοι θεωρώ ήταν οι κρισιμότεροι, στο τέλος του αγώνα με το φόλοου, αλλά και στο ξεκίνημα της παράτασης, ενώ πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Ντίνο Αχή (21 π.), ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς προπόνηση έχοντας σημαντική βοήθεια».

Για την φετινή Α2 και τον στόχο του Ψυχικού μας ανέφερε: «Το φετινό πρωτάθλημα της Α2 είναι πάρα πολύ δυνατό, και όλοι μπορούν να κερδίσουν και να χάσουν οπουδήποτε και από κάθε ομάδας. Ρεαλιστικός μας στόχος είναι πιο γρήγορη παραμονή στην κατηγορία».