Το Ηράκλειο πάλεψε στις Σέρρες, όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Η απόδοση της ομάδας άφησε ικανοποιημένο το τεχνικό τιμ, το οποίο είχε να αντιμετωπίσει και το σοκ της απώλειας του Τζόρτζε Γιοβάνοβιτς, ο οποίος βρέθηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών. Ο κόουτς των Κρητικών Βασίλης Ράλλης, αναφέρθηκε τόσο στο θέμα που προέκυψε με τον μέχρι πρότινος πρώτο σκόρερ της ομάδας, όσο και για την προσπάθεια αναπλήρωσης του κενού του:

Τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαι υπερήφανος γι’ αυτούς γιατί έδωσαν ότι είχαν σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για την ομάδα. Μείναμε ξαφνικά χωρίς πεντάρι και ουσιαστικά πολεμάμε με σφεντόνες απέναντι σε αόρατα αεροπλάνα.

Ο Γιοβάνοβιτς αδίκησε την ομάδα και τους συμπαίκτες του με αυτό που έκανε. Σίγουρα θα μας στοιχίσει πολύ η απουσία του αν δεν μπορέσουμε να καλύψουμε το κενό του”, τόνισε ο προπονητής των νεοφώτιστων και πρόσθεσε σχετικά με την περίπτωση του Άλφα Ντιαλό, ο οποίος έχει μεν αποκτηθεί με υποσχετική από το Ρέθυμνο, όμως ακόμη δεν έχει ενσωματωθεί στην ομάδα:

“Πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε παίκτη για να μας βοηθήσει. Μακάρι να γίνει κάτι με την ΕΟΚ και να μας επιτραπεί να πάρουμε ξένο, όμως αυτό είναι δύσκολο. Μας προβληματίζει και το θέμα του Ντιαλό, τον οποίο δεν έχουμε δει σε καμία προπόνηση. Έχουμε το χαμηλότερο μπάτζετ στην Α2 και επιπλέον οι περισσότεροι παίκτες μας είναι άπειροι στην κατηγορία. Σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσουμε να δίνουμε και την ψυχή μας σε κάθε αγώνα κι ότι βγει”.