Το Παγκράτι συνεχίζει να “χτίζει” το ρόστερ του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α2 και αυτή τη φορά ήρθε σε συμφωνία με τον ταλαντούχο αθλητή Γιάννη Γκαβασιάδη.

Ο Γκαβασιάδης είναι 26 ετών, έχει ύψος 2,04 και διαθέτει πολλές “εικόνες” από τις εθνικές κατηγορίες της χώρας, μέχρι και από τα “σαλόνια” της Basket League.

Πιο συγκεκριμένα, είχε ξεκινήσει να πραγματοποιεί τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην ομάδα της Τερψιθέας Γλυφάδας. Στη συνέχεια βρέθηκε σε ομάδες όπως είναι ο ΑΟΝΑ, ο ΕΦΑΟΖ και στην πορεία βρέθηκε στο ρόστερ του Λαυρίου στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Α2 και το Ψυχικό, όπου μέτρησε 5,4 πόντους και 2,4 πόντους μ.ο. ανά παιχνίδι σε 20 συνολικά αγώνες που είχε συμμετοχή.

Δείτε την ανακοίνωση του Παγκρατίου:

“Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιάννη Γκαβασιάδη (2,04 – 26 ετών).

Ο Γιάννης Γκαβασιάδης, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την Τερψιθέα Γλυφάδας (2002-2010), για να ακολουθήσει ο Α.Ο. Νέων Αργυρούπολης (2010-2015), με τελευταίο του σταθμό τον Φιλαθλητικό Ζωγράφου (2015-2018), όπου έπαιξε για τρία χρόνια και όταν η ομάδα άλλαξε όνομα και έγινε ΕΦΑΟΖ (Ένωση Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου).
Μετά την εξαιρετική παρουσία του στον ΕΦΟΑΖ (11,9 πόντους και 15 εύστοχα τρίποντα σε 30 αγώνες), πήρε μεταγραφή για το Λαύριο, με το οποίο αγωνίστηκε στην Basket League την σεζόν 2018-2019. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Ψυχικό όπου στο πρωτάθλημα της Α2 είχε 5,4 πόντους και 2,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 20 αγώνες.

Η οικογένεια του Παγκρατίου τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή αθλητική χρονιά”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του ιστορικού συλλόγου:

Καλωσορίζουμε το Γιάννη Γκαβασιάδη στο σύλλογό μας!

Δημοσιεύτηκε από Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου – Pagrati Athletic Club στις Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020