Αλλο ένα σημαντικό γρανάζι πρόσθεσε στην μηχανή του ο Ιπποκράτης. Η ομάδα της Κω έβαλε στο οπλοστάσιό της και τον Βαγγέλη Δρόσο, ο οποίος έχει περάσει και από τη ΑΕΚ. Τα βρήκε σε όλα με τον 25χρονο παίκτη, οι υπογραφές έπεσαν  και έτσι ο Ιπποκράτης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του.

Ο Βαγγέλης Δρόσος έκανε τα πρώτα του βήματα στην Σύρο με τον ΑΟ Ερμούπολης. Στην συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα και έπαιξε σε Ηλυσιακό και Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και μετά πήγε στη ΑΕΚ. Από εκεί γύρισε πάλι στον Ηλυσιακό, πήγε στον Χολαργό και τα δυο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα του Εθνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιπποκράτη για την απόκτηση του Βαγγέλη Δρόσου.

“Ο ΑΣ Κώων Ιπποκράτης ανακοινώνει την απόκτηση του Βαγγέλη Δρόσου. Ο Δρόσος είναι 25 χρονών με ύψος 2μ Τα δύο προηγούμενα χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού
Ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα στη Σύρο και τον Α.Ο. Ερμούπολης. Ακολούθως αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό, τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και την ΑΕΚ τη χρονιά που η Ενωση κέρδισε την άνοδό της και επέστρεψε στην Α1. Επέστρεψε στον Ηλυσιακό, εν συνεχεία αγωνίστηκε με τον Χολαργό και δύο χρόνια με τη φανέλα του Εθνικού”.