Ο Ολυμπιακός είναι πάντα δίπλα στον Ολυμπιακό Β’ που αγωνίζεται στην Α2 και πάντα παίκτες ή μέλη του τεχνικού επιτελείου των «μεγάλων ερυθρόλευκων» είναι στα ματς της αναπτυξιακής ομάδας του συλλόγου. Ο Ολυμπιακός το έδειξε για άλλη μια φορά αυτό σήμερα (10/10) στο ματς του Ολυμπιακού Β’ με τον Οίακα Ναπυλίου στο πρωτάθλημα της Α2.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να ήταν ακόμα υπό την επήρεια της κούρασης από την μεγάλη μάχη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της Euroleague, όπου ο Ολυμπιακός άλωσε το πράσινο κάστρο και πήρε τη νίκη στο αιώνιο ντέρμπι με 78-71.

Η κούραση, όμως, δεν πτόησε τους «ερυθρόλευκους», που αποφάσισαν να σταθούν στο πλευρό του Ολυμπιακού Β’ στο ματς με τον Οίακα.

Έτσι στο ΣΕΦ ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά και οι παίκτες της πρώτης ομάδας, Γιώργος Πρίντεζης, Sasha Vezenkov, Livio Jean-Charles και Κώστας Παπανικολάου.

Ο Μπαρτζώκας είχε και άλλο λόγο φυσικά που ήταν εκεί. Ήθελε να δει και κάποιους από τους παίκτες του που παίζουν στον Ολυμπιακό Β’, αλλά είναι και στην πρώτη ομάδα όπως τους Νικολαΐδη και Χρηστίδη.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε την ερυθρόλευκη παρουσία στο ματς με τον Οίακα υπό το πρίσμα των νεαρών παικτών που έπαιζαν με την αναπτυξιακή ομάδα και των παλιών της πρώτης ομάδας που ήταν στην εξέδρα  και ανέφερε σε ποστ που έκανε στο Instagram:

«Με πέντε 19χρονους στο παρκέ (Νικολαΐδη, Κολοβέρο, Κουρτίδη, Τσάμη, και Κάδρα) και τους… παλιούς Πρίντεζη, Βεζένκοφ, Παπανικολάου και Ζαν Σαρλ στην εξέδρα, ο Ολυμπιακός Β´ Piraeus Bank στην αναμέτρηση κόντρα στον Οίακα Ναυπλίου!» αναφέρει το μήνυμα της ΚΑΕ.

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ