Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση έχει περιέλθει ο ΟΦΗ, μετά και την ήττα στο ντέρμπι με το Ηράκλειο. Οι “μελανόλευκοι” παραμένουν στον πυθμένα της βαθμολογίας, με μόλις μια νίκη σε εννέα αγώνες και ασφαλώς ο προβληματισμός για το μέλλον της ομάδας στην Α2 είναι έντονος. Ο Φώτης Τακιανός έσπευσε πάντως να συστήσει ψυχραιμία…

Τώρα το αύριο της ομάδας χρειάζεται ηρεμία, χωρίς πανικό. Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει να υπάρχει και ο ΟΦΗ είναι πάνω από όλους. Θα κάνουμε κάποιες συζητήσεις και θα δούμε τι θα γίνει με τη μια προσθήκη στο ρόστερ“, τόνισε ο τεχνικός των Κρητικών και πρόσθεσε αναφορικά με την αναμέτρηση στο “Λίντο“:

“Ήταν ένα παιχνίδι γκραν γκινιολ και πιστεύω ότι το ευχαριστήθηκε όλος ο κόσμος, που ήρθε στο γήπεδο και έφτιαξε ωραία ατμόσφαιρα. Δεν έχω παράπονα από τους αθλητές μου. Αλλάξαμε πολλούς παίκτες πάνω στον Πέλκιτς, αλλά μας έκανε την ζημιά. Το Ηράκλειο πήρε σημαντικά επιθετικά ριμπάουντ σε κρίσιμα σημεία. Κάποιοι παίκτες – κλειδιά της ομάδας ήταν κουρασμένοι και “θόλωσαν” από την κούραση με αποτέλεσμα να κάνουν αβίαστα λάθη“.