O Αλέξανδρος Ράπτης αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη φέτος στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 των Ανδρών, με τον οποίον κατέκτησε και το πρωτάθλημα άρα και την πολυπόθητη άνοδο για τα  “σαλόνια” της ΕΚΟ Basket League.

Ωστόσο ο έμπειρος αθλητής δεν θα αγωνιστεί και τη νέα χρονιά με την ομάδα του Μεσολογγίου και όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα της Ελευθερούπολης θα ενισχύσει τον ΓΣΕ τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2. Την προηγούμενη χρονιά με τον Χαρίλαο, ο Ράπτης μέτρησε 10,5 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 1 ασίστ σχεδόν μ.ο. ανά παιχνίδι σε συνολικά 21 παιχνίδια που συμμετείχε.

Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί εκτός από τον Χαρίλαο Τρικούπη και στις εξής ομάδες: Αρχέλαο Αικατερίνης, Πιερικό, ΑΕΚ Άργους, Παγκράτι, Φίλιππο Βέροιας, Εθνικό, Δούκα, Δόξα Λευκάδας και Καστοριά

Δείτε την ανακοίνωση της Ελευθερούπολης:

“Ένας πρωταθλητής στον ΓΣΕ
Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Αλέξανδρου Ράπτη. Ο Αλέξανδρος ήταν πέρσι Πρωταθλητής με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.
Στο ματς στην έδρα μας είχε πετύχει ως αντίπαλος 23 πόντους με 5/7 βολές, 9/9 δίποντα και είχε 9 ριμπάουντ. Η καριέρα του συνοδεύεται με πολλές διακρίσεις.
Ξεκίνησε στον Αρχέλαο Κατερίνης και στην συνέχεια Πιερικός, ΑΕΚ Άργους, Παγκράτι, Φίλιππος Βέροιας. Εθνικός, Δούκας, Δόξα Λευκάδας, Καστοριά.
Αλέξανδρε σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του συλλόγου μας.”

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του συλλόγου: