Ο Προμηθέας Πατρών, έφτασε σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, εν όψει της συμμετοχής του στα play-offs ανόδου της Α2 Ανδρών, αφού κατάφερε να υποτάξει με 80-76 τον Εθνικό Πειραιώς. Η εντός έδρας νίκη των παικτών του Μάκη Γιατρά, ήρθε ακόμη μια φορά με τη δυναμική στήριξη του τοπικού κοινού, το οποίο κατέκλυσε το Κλειστό της ΕΑΠ και βοήθησε την ομάδα να φτάσει στην επιτυχία.

Μιας και βρισκόμαστε, επίσης, σε… μέρες καρναβαλιού, υπήρξαν μερικοί… τολμηροί φίλαθλοι, οι οποίοι πήγαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα «μεταμφιεσμένοι». Μετά τον αγώνα, μάλιστα, παίκτες και φίλαθλοι επιδόθηκαν στο έθιμο του «σοκολατοπολέμου», το οποίο αποτελεί παράδοση για την πρωτεύουσα της Αχαΐας.

promitheas-ethnikos-kosmos

Άξιο αναφοράς, ασφαλώς, είναι το γεγονός της παρουσίας ουκ ολίγων σημαντικών προσωπικοτήτων στο Κλειστό της ΕΑΠ, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη μεγάλη αναμέτρηση. Μεταξύ άλλων, ήταν ο προπονητής του Απόλλωνα, Κώστας Μέξας, μαζί με τους βοηθούς του, Κώστα Ρακιτζή και Παναγιώτη Καπερώνη, ο αρχηγός των «Φρουρών της Αχαΐας», Νίκος Αργυρόπουλος, καθώς και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, που το πρωί είχε τιμηθεί από την τρίτη πατρινή ομάδα των εθνικών κατηγοριών, τον Έσπερο.

papaloukas-argiropoulos-promitheas-ethnikos

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις των δύο προπονητών, καθώς και του Αντώνη Μάντζαρη: