Σε… σήριαλ τείνει να εξελιχθεί το θέμα της παραμονής του Γιάννη Τζήμα στον Αίολο Τρικάλων. Οι δύο πλευρές βρίσκονται στο στάδιο των συζητήσεων και οι πιθανότητες για την ανανέωση της συνεργασίας δείχνουν να είναι μοιρασμένες. Ο μάνατζερ των Θεσσαλών Κώστας Σκρέτας πάντως, με δηλώσεις του στον τοπικό σταθμό “Νέας λέσχη 97.6”, εξέφρασε την βεβαιότητα του για την παραμονή του Λαιραίου:

Με το χέρι στην καρδιά το λέω ότι ο Γιάννης Τζήμας θα είναι προπονητής της ομάδας και τη νέα χρονιά. Θεωρώ μάλιστα ότι μέχρι την Τρίτη το θέμα θα έχει τελειώσει θετικά“.

Την ίδια αισιοδοξία εξέφρασε και όσον αφορά την ανανέωση με την πλειοψηφία των παικτών που αγωνίστηκαν και φέτος στον Αίολο: “Και πάλι με το χέρι στην καρδιά λέω, ότι αν μας το επιτρέψει ο κανονισμός σχεδόν όλοι οι παίκτες θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την ομάδα”. Τέλος, σχετικά με το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας, ο Σκρέτας υπογράμμισε:

Ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας και η ζήτησή τους είναι πολύ αυξημένη. Όλα πάνε καλά και υπάρχουν ορισμένοι που σπεύδουν να προμηθευτούν ότι ένα, αλλά δύο εισιτήρια. Δύο κοπέλες, έχουν βγει στην πόλη και μοιράζουν φυλλάδια, όπου αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες, σχετικά με τα διαρκείας”.