Ο Τοπάλι έβαλε πάνω από όλα το συναίσθημα και αποφάσισε να επιστρέψει στο δεύτερο… σπίτι του, τον Αμύντα παρά την δελεαστική πρόταση του Αμαρουσίου. Μετά από έναν χρόνο μακριά από την Πυρκάλ, σε μία πολύ “περίεργη” σεζόν με την Δάφνη Δαφνίου (τραυματίστηκε και σοβαρά), οι μνηστήρες ήταν πολλοί που του χτύπησαν την πόρτα, αλλά “nothing better than home” που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικανοί.

Πόσο μάλλον όταν στο “σπίτι” σου συναντάς και τον προπονητή που είχες πέρσι, δηλαδή τον Μάη Κωνσταντινίδη, ο οποίος υπέγραψε και θα οδηγήσει τον Αμύντα στην Α2 της σεζόν 2020-2021.

Φυσικά, ο Τοπάλι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στους “πορτοκαλί”, οι οποίοι θα ρίξουν αισθητά το μπάτζετ (από τους λόγους της αποχώρησης του Σπύρου Σαμώλη), αλλά θέλουν να παραμείνουν ανταγωνιστικοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Υμηττού:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Αμύντα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Αντριάνο Τοπάλλι. Ο ταλαντούχος Guard θα επιστρέψει μετά από μόλις ένα χρόνο στην ομάδα Ανδρών μας, για να ενισχύσει την προσπάθεια του Συλλόγου την ερχόμενη σεζόν στο Πρωτάθλημα της Α2.

Από την περίοδο 2011-12, ο Αντριάνο ήταν μέλος του Ανδρικού τμήματος του Συλλόγου μας, με τον οποίο ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία την σεζόν 2015-16 και κατέκτησε το Κύπελλο ΕΣΚΑ την ίδια περίοδο. Την περίοδο 2016-17 κατέκτησε την 8η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, στην οποία αγωνίστηκε έως και την περίοδο 2018-19. Την περσινή σεζόν ο διεθνής με την Εθνική Αλβανίας πήρε μεταγραφή για τον Ιωνικό Νίκαιας, και από εκεί δόθηκε δανεικός στην Δάφνη Δαφνίου, με την οποία τον συναντήσαμε πρώτη φορά ως αντίπαλο στο Κλειστό της Πυρκάλ. Σε 16 αγώνες στην Α2 είχε ΜΟ 24,4 λεπτά συμμετοχής, 9,5 πόντους, 3,3 rebounds, 3,3 assists και 1,1 κλεψίματα.

Ο Αμύντας υποδέχεται ξανά τον Αντριάνο με το πιο πλατύ του χαμόγελο και την πιο θερμή του αγκαλιά! Σε εμάς, μοιάζει σαν να μην πέρασε μια μέρα… Καλή επανένταξη, Αντριάνο!»