Μια ζωή…στον Πανερυθραϊκό ο Δημήτρης Χουχουλής αποτελεί έναν από τους προπονητές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στις Εθνικές κατηγορίες, και έχει αποδείξει ότι μπορεί να δημιουργεί ομάδες με στίγμα…Χουχουλή.

Μόλις λίγες μέρες πριν ήρθε η απόλυτη δικαίωση για τον Έλληνα προπονητή καθώς η ομάδα της Νέας Ερυθραίας θα αγωνίζεται μετά από δυο σεζόν στην Β’ Εθνική εκ νέου στην Α2, ωστόσο ο Έλληνας προπονητής έχει καταγράψει ένα ρεκόρ που δύσκολα συναντάει κάποιος ψάχνοντας στα κιτάπια των πρωταθλημάτων.

Έτσι γίνεται ο πρώτος τεχνικός που καταφέρνει μέσα σε μια σεζόν να ανεβάσει δυο ομάδες μέσα σε μια πενταετία, φτάνοντας στην ίδια επιτυχία δυο φορές. Την σεζόν 2010-2011 κατάφερε να ανεβάσει τον Πανερυθραϊκό στην Α2 και τη Νίκη Αμαρουσίου στην Γ΄Εθνική, ενώ το ίδιο κατάφερε και φέτος, αλλά στην θέση της Νίκης Αμαρουσίου βρισκόταν ο Απόλλωνας Αθηνών, επιτυχίες που δείχνουν έναν άνθρωπο που δουλεύει σοβαρά σε όλους τους τομείς. Μην ξεχνάμε ότι είναι και υπεύθυνος των υποδομών του Πανερυθραϊκού, υποδομές που έχουν πάνω από 300 παιδιά στο δυναμικό τους.