O Ερμής Αγιάς κατάφερε να… καταπιεί μία-μία τις κατηγορίες και να βρεθεί αντιμέτωπος με την ιστορική γι’ αυτόν πρόκληση της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, έχοντας καταλύτη σε όλη αυτή την εκπληκτική διαδρομή τον σπουδαίο Νέστορα Κόμματο!

Παρότι όλα τα προηγούμενα χρόνια αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους σκόρερ στην Ελλάδα, με μεγάλες επιτυχίες τόσο στην Stoiximan.gr Basket League, όσο και στην Euroleague, πριν 3 χρόνια και κάτι μας ξάφνιασε όλους, επιλέγοντας να συνεχίσει την καριέρα του στα… αλώνια με τον άγνωστο στο ευρύ κοινό, Ερμή.

Η οικονομική ευρωστία που υπάρχει στην ομάδα, σε συνδυασμό με την ηγετική στόφα του διεθνούς φόργουορντ άλλαξαν τις ισορροπίες σε όσες κατηγορίες αγωνίστηκαν οι Θεσσαλοί και πλέον έχουν φτάσει στο αποκορύφωμα της συμμετοχής στην απαιτητική Α2.

Η κατάκτηση του ροζ φύλλου κόντρα στον Αρκαδικό ήταν ζωτικής σημασίας για τους νεοφώτιστους και ο Κόμματος φρόντισε να κάνει θραύση στο σκοράρισμα, γράφοντας στο προσωπικό του κοντέρ 26 πόντους με 5 τρίποντα. Η “υπογραφή” του έμεινε ανεξίτηλη στη σπουδαία νίκη και η προσπάθεια συνεχίζεται.

Ο 40άρης, πλέον, Κόμματος έχει κατά μέσο όρο σχεδόν 19.8 πόντους, όντας δεύτερος σκόρερ της κατηγορίας πίσω από τον Κίκι Κλαρκ του Περιστερίου, και καταφέρνει να βάζει κάτω σχεδόν όλους τους… 20άρηδες με την ποιότητα και την ηγετικότητα που τον διακρίνουν.